top of page

Avís Legal i política de privacitat

a_comunica_log_OK.png

L’informem que les seves dades personals són tractades de conformitat amb el que s’estableix en el REGLAMENT (UE) 2016/679 de protecció de dades de caràcter personal. El Responsable del tractament de les seves dades és ARNAU PÉREZ DE TUDELA GUASCH (SOTA LA MARCA ACOMUNICA) amb CIF 39698821Q i domicili social situat en Carrer LUZYMAR 7C - ALTAFULLA de província de Tarragona C.P.:43893, amb la finalitat de COMERÇ ELECTRÒNIC, GESTIÓ DE CLIENTS, COMPTABLE, FISCAL I ADMINISTRATIVA, ALTRES FINALITATS.

Les seves dades no podran ser objecte de tractament per tercers.

Les seves dades seran conservades durant el termini estrictament necessari. Seran esborrades quan hagi transcorregut un temps sense fer ús d’aquests. Vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació en les dades.

Podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal dirigint la seva petició a l’adreça postal indicada a dalt o al correu electrònic arnau@acomunica.cat. Podrà dirigir-se a l’Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.

bottom of page