top of page
Search
  • Writer's pictureArnau Pérez de Tudela

Nova campanya POSA-LI CARA en promoció del comerç local i teixit empresarial d'Altafulla

La campanya vol visibilitzar l'important teixit empresarial que hi ha i posar cara a les persones que hi ha al darrera.





A acomunica estem molt contents de poder participar una vegada més en un projecte de promoció del comerç local i de proximitat. És un tema en el que hi creiem i que fa molts anys que hi treballem.


Quan l'Ajuntament d'Altafulla ens va fer aquest encàrrec, partíem d’una situació real i és que a Altafulla hi ha un teixit empresarial i comercial molt ric i important, però que moltes vegades es desconeix. I amb la campanya vam voler posar en valor les persones que hi ha al darrera, que són les que lluiten cada dia per tirar els negocis endavant. Per això el títol de la campanya POSA-LI CARA, perquè les poguessis identificar.


També s’ha volgut transmetre la idea de què és important comprar aquí, perquè moltes vegades, per una sensació de comoditat, acabem comprant fora del poble o per internet quan realment podríem fer-ho aquí. És important fer el màxim de consum a Altafulla (cadascú al seu poble) per fer-lo més viu, més potent. Perquè, quin sentit té anar a comprar-ho fora quan ho tens aquí?



Per altra banda, el vídeo s'ha complementat amb una guia directori de tots els negocis, empreses, i autònoms d'Altafulla per poder donar visibilitat a tots.

La guia es pot consultar des de www.altafulla.cat/guiaempresarial




2 views0 comments
bottom of page